Ресторан и бар Колектив
11 Октомври, плоштад, Скопје
Достава и превземање се врши од 12 до 22 ч.
Доставата се врши во рок од 1 час
Бесплатна достава за нарачки над 700 ден.
Клик за мени
#ХранаДоДома

3 ја следат оваа компанија