Немаш платежна картичка?

Упатство за плаќање преку уплатница

1. Уплатете ја сумата која сакате да ви биде додадена на Вашиот Grouper профил.
Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата погоре.

2. Испратете ни email на [email protected] со следните информации:

  • име на уплатувачот
  • корисничко име на Вашиот Grouper профил
  • сумата која сте ја уплатиле
  • датум на уплата
  • скенирана или сликана уплатница доколку сакате парите да ви бидат префрлени пред истите да стигнат кај нас на сметка

3. По добиениот email средствата веднаш ќе бидат префрлени во вашата торбичка и потоа ќе може да си ја купите саканата зделка.

По добивањето на средствата во вашата торбичка во "Биланс" ќе ја видите сумата која сте ја уплатиле. За да ја купите зделката кликнете на КУПИ ВЕДНАШ и во ТИП НА ПЛАЌАЊЕ одберете ТОРБИЧКА. Купоните ќе ги добиете на вашиот профил во Мои Купони - Достапни.