Во моментов сме затворени, ве очекуваме во сабота (24 јули) од 12:00

Понуди на попуст
-18%
Свинска пастрмајлија - голема
230 ден. 188 ден.
Понуди на попуст
-18%
Свинска пастрмајлија - голема
230 ден. 188 ден.
Тостови
Тост со шунка и кашкавал
50 ден.
Тост со кулен и кашкавал
70 ден.
Тост со врат и кашкавал
70 ден.
Додаток - Помфрит
20 ден.
Додаток - Павлака
20 ден.
Додаток - Печурки
20 ден.
Додаток - Кашкавал
20 ден.
Додаток - Сувомеснато
40 ден.
Пица
Маргарита - мала
110 ден.
Маргарита - средна
190 ден.
Маргарита - голема
300 ден.
Наполитана - мала
120 ден.
Наполитана - средна
200 ден.
Наполитана - голема
320 ден.
Везувио - мала
120 ден.
Везувио - средна
200 ден.
Везувио - голема
320 ден.
Капричиоза - мала
130 ден.
Капричиоза - средна
220 ден.
Капричиоза - голема
350 ден.
Кулен - мала
150 ден.
Кулен - средна
240 ден.
Кулен - голема
370 ден.
Вегетаријана - мала
130 ден.
Вегетаријана - средна
220 ден.
Вегетаријана - голема
350 ден.
Кватро формаџо - мала
150 ден.
Кватро формаџо - средна
240 ден.
Кватро формаџо - голема
370 ден.
Поло - мала
150 ден.
Поло - средна
240 ден.
Поло - голема
370 ден.
Уно - мала
170 ден.
Уно - голема
390 ден.
Уно - средна
260 ден.
Калцоне
170 ден.
Пастрмајлија
Свинска пастрмајлија - мала
170 ден.
Пилешка пастрмајлија - мала
170 ден.
Свинска пастрмајлија - голема
230 ден.
Пилешка пастрмајлија - голема
230 ден.
Бургери
Хамбургер
100 ден.
Чизбургер
120 ден.
Чикенбургер
130 ден.
Чизчикенбургер
150 ден.
Турбобургер
160 ден.