Благо Трдло
Трдло класик благо
100 ден.
Домашно, роло лепче печено во шеќер и увалано во мелени ореви и бисквити
Трдло со крем
120 ден.
Домашно роло лепце печено со шеќер и увалано во мелени ореви и бисквити, премачкано во внатрешноста со лешник крем или киндер буено крем или малина џем
Трансилваниско трдло
150 ден.
Домашно роло лепче печено со шеќер и увалано во мелени ореви и бисквити, премачкано во внатрешноста со лешник и киндер буено крем полнето со шлаг крем и украсено со лешник стапчиња и орео колаче
Трдло малина
120 ден.
Домашно роло лепче печено со шеќер и увалано во мелени ореви и бисквити, премачкано во внатрешноста со малина џем и посипано со шарени шекерни топчиња
Солено Трдло
Трдло класик
100 ден.
Домашно роло лепче печено со млечен кашкавал и маслинки
Трдло кулен
150 ден.
Домашно роло лепче печено со млечен кашкавал и маслинки, полнето со деликатес намаз (павлака, сирење, ореви, сусам, оригано и зачини) марула салата, блага пченка, домат, кулен, семки(сончоглед, тиква, лен и сусам)
Трдло печеница
150 ден.
Домашно роло лепче печено со млечен кашкавал и маслинки, полнето со деликатес намаз (павлака, сирење, ореви, сусам, оригано и зачини) марула салата, блага пченка, домат, печеница, семки(сончоглед, тиква, лен и сусам)
Трдло комбо
150 ден.
Домашно роло лепче печено со млечен кашкавал и маслинки, полнето со деликатес намаз (павлака, сирење, ореви, сусам, оригано и зачини) марула салата, блага пченка, домат, печеница и кулен, семки (сончоглед, тиква, лен и сусам)
Трдло со говедска чајна
150 ден.
Домашно роло лепче печено со млечен кашкавал и маслинки, полнето со деликатес намаз (кисела павлака, сирење, ореви, сусам, оригано и зачини) марула салата, пченка, домат, говедска чајна, семки (сончоглед, тиква, лен и сусам)
Трдло вегетеријанско
120 ден.
Домашно роло лепче печено со млечен кашкавал и маслинки, полнето со деликатес намаз (павлака, сирење, ореви, сусам, оригано и зачини) марула салата блага пченка, домат, семки (сончоглед, тиква, лен и сусам)
Крофни
Крофни од Антико (шеќер)
50 ден.
(Порција 15 топчиња) Домашни пржени мини крофни во шекер со ванила
Крофни од Антико (шеќер во прав и чоколаден прелив)
50 ден.
(Порција 15 топчиња) Домашни пржени мини крофни посипани со шеќер во прав и чоколаден прелив
Палачинки
Палачинка класик
50 ден.
Домашна свежо печена палачинка премачкана со лешник крем, киндер буено крем или малина џем
Палачинка со додатоци
60 ден.
Домашна свежо печена палачинка премачкана со лешник крем, киндер буено крем или малина џем банана, бисквит, ореви
Направи сам - Солено Трдло
Домашно солено роловано тесто
70 ден.
Млечен кашкавал
15 ден.
45 гр.
Оригано
5 ден.
5 гр.
Сусам
5 ден.
8 гр.
Благ буковец
5 ден.
5 гр.
Лут буковец
5 ден.
5 гр.
Маслинки
10 ден.
15 гр.
Млечен намаз - Павлака
20 ден.
15 гр.
Млечен намаз - Крем сир
20 ден.
15 гр.
Пченка
10 ден.
15 гр.
Црвен Грав
10 ден.
15 гр.
Сецкана пиперка
10 ден.
15 гр.
Кромид
5 ден.
15 гр.
Кисели краставички
5 ден.
15 гр.
Зелка
10 ден.
15 гр.
Марула
10 ден.
15 гр.
Домат
10 ден.
20 гр.
Лути пиперчиња
10 ден.
10 гр.
Пилешка шунка
40 ден.
50 гр.
Печеница
50 ден.
50 гр.
Свински Врат
50 ден.
50 гр.
Кулен
50 ден.
50 гр.
Свинска Пршута
70 ден.
50 гр.
Говедска Пршута
70 ден.
50 гр.
Кашкавал
30 ден.
30 гр.
Сирење
30 ден.
30 гр.
Павлака
20 ден.
20 гр.
Сусам (појачано)
10 ден.
10 гр.
Семки од тиква
10 ден.
10 гр.
Лен семки
10 ден.
10 гр.
Сончоглед семки
10 ден.
10 гр.
Направи сам - Благо Трдло
Домашно благо роловано тесто
70 ден.
Трдло тесто благо карамелизирано со шеќер надвор обвиткано со додатоци
Мелени Ореви
20 ден.
20 гр.
Мелена Плазма
15 ден.
20 гр.
Ванилин Шеќер
5 ден.
10 гр.
Шарени шеќерни трошки
20 ден.
20 гр.
Шарени шеќерни топчиња
20 ден.
20 гр.
Кокос трошки
20 ден.
20 гр.
Бело чоколадо лушпи
30 ден.
30 гр.
Чоколадни лушпи
30 ден.
30 гр
Лешник крем
30 ден.
35 гр.
Киндер Боено крем
30 ден.
35 гр.
Малина Џем
30 ден.
35 гр.
Борoвинка Џем
30 ден.
35 гр.
Колаче киндер боено
15 ден.
15 гр.
Шлаг Крем Топче
10 ден.
10 гр.
Чоколадно роло стапче
5 ден.
8 гр.
Орео Колаче
15 ден.
10 гр.
Јагоди
30 ден.
20 гр.
Малини
30 ден.
20 гр.
Капини
30 ден.
20 гр.
Боровинка
30 ден.
20 гр.
Праска
30 ден.
20 гр.
Крушка
30 ден.
20 гр.
Јаболка
15 ден.
20 гр.
Банана
15 ден.
20 гр.