Во моментов сме затворени, ве очекуваме во сабота (24 јули) од 10:00

Мини пица (20цм.)
Маргарита - мини
90 ден.
Сос, сирење
Фунги - мини
100 ден.
Сос, сирење, печурки
Капричиоза - мини
100 ден.
Сос, сирење, пилешка салама, печурки
Вегетаријана - мини
100 ден.
Сос, сирење, печурки, пиперки, домати, пченка
Чадено пиле - мини
120 ден.
Сос, сирење, пилешка пршута
Прошуто - мини
120 ден.
Сос, сирење, телешка пршута, печурки
Пеперони - мини
120 ден.
Сос, сирење, суџук, печурки
Ориентал - мини
120 ден.
Сос, сирење, печурки, суџук, јајца, печуркии
Туна - мини
120 ден.
Сос, сирење, туна
Четири сирења - мини
120 ден.
Сос, сирење едамер, пармезан, моцарела, горгонзола
Пропер - мини
120 ден.
Сос, сирење, говедска пршута, суџук, печурки
Пиперки
10 ден.
Додаток
Домати
10 ден.
Додаток
Печурки
10 ден.
Додаток
Маслинки
10 ден.
Додаток
Пченка
10 ден.
Додаток
Кромид
10 ден.
Додаток
Јајца
10 ден.
Додаток
Лут сос
10 ден.
Додаток
Сирење
30 ден.
Додаток
Пршута
30 ден.
Додаток
Туна
30 ден.
Додаток
Суџук
30 ден.
Додаток
Средна пица (30цм.)
Маргарита - средна
180 ден.
Сос, сирење
Фунги - средна
200 ден.
Сос, сирење, печурки
Капричиоза - средна
170 ден.
Сос, сирење, пилешка салама, печурки
Вегетаријана - средна
200 ден.
Сос, сирење, печурки, пиперки, домати, пченка
Чадено пиле - средна
250 ден.
Сос, сирење, пилешка пршута
Прошуто - средна
270 ден.
Сос, сирење, телешка пршута, печурки
Пеперони - средна
270 ден.
Сос, сирење, суџук, печурки
Ориентал - средна
270 ден.
Сос, сирење, печурки, суџук, јајца, печуркии
Туна - средна
270 ден.
Сос, сирење, туна
Четири сирења - средна
270 ден.
Сос, сирење едамер, пармезан, моцарела, горгонзола
Пропер - средна
229 ден.
Сос, сирење, говедска пршута, суџук, печурки
Пиперки
20 ден.
Додаток
Домати
20 ден.
Додаток
Печурки
20 ден.
Додаток
Маслинки
20 ден.
Додаток
Пченка
20 ден.
Додаток
Кромид
20 ден.
Додаток
Јајца
20 ден.
Додаток
Лут сос
10 ден.
Додаток
Сирење
50 ден.
Додаток
Пршута
50 ден.
Додаток
Туна
50 ден.
Додаток
Суџук
50 ден.
Додаток
Голема пица (40цм.)
Маргарита - голема
290 ден.
Сос, сирење
Фунги - голема
320 ден.
Сос, сирење, печурки
Капричиоза - голема
320 ден.
Сос, сирење, пилешка салама, печурки
Вегетаријана - голема
320 ден.
Сос, сирење, печурки, пиперки, домати, пченка
Чадено пиле - голема
400 ден.
Сос, сирење, пилешка пршута
Прошуто - голема
420 ден.
Сос, сирење, телешка пршута, печурки
Пеперони - голема
420 ден.
Сос, сирење, суџук, печурки
Ориентал - голема
420 ден.
Сос, сирење, печурки, суџук, јајца, печуркии
Туна - голема
420 ден.
Сос, сирење, туна
Четири сирења - голема
420 ден.
Сос, сирење едамер, пармезан, моцарела, горгонзола
Пропер - голема
420 ден.
Сос, сирење, говедска пршута, суџук, печурки
Пиперки
40 ден.
Додаток
Домати
40 ден.
Додаток
Печурки
40 ден.
Додаток
Маслинки
40 ден.
Додаток
Пченка
40 ден.
Додаток
Кромид
40 ден.
Додаток
Јајца
40 ден.
Додаток
Лут сос
20 ден.
Додаток
Сирење
90 ден.
Додаток
Пршута
90 ден.
Додаток
Туна
90 ден.
Додаток
Суџук
90 ден.
Додаток
XXXL пица (60цм.)
Маргарита - XXXL
590 ден.
Сос, сирење
Фунги - XXXL
750 ден.
Сос, сирење, печурки
Капричиоза - XXXL
750 ден.
Сос, сирење, пилешка салама, печурки
Вегетаријана - XXXL
750 ден.
Сос, сирење, печурки, пиперки, домати, пченка
Чадено пиле - XXXL
850 ден.
Сос, сирење, пилешка пршута
Прошуто - XXXL
890 ден.
Сос, сирење, телешка пршута, печурки
Пеперони - XXXL
890 ден.
Сос, сирење, суџук, печурки
Ориентал - XXXL
890 ден.
Сос, сирење, печурки, суџук, јајца, печуркии
Туна - XXXL
890 ден.
Сос, сирење, туна
Четири сирења - XXXL
890 ден.
Сос, сирење едамер, пармезан, моцарела, горгонзола
Пропер - XXXL
890 ден.
Сос, сирење, говедска пршута, суџук, печурки
Суџук
150 ден.
Додаток
Пиперки
80 ден.
Додаток
Домати
80 ден.
Додаток
Туна
150 ден.
Додаток
Печурки
80 ден.
Додаток
Маслинки
80 ден.
Додаток
Пченка
80 ден.
Додаток
Кромид
80 ден.
Додаток
Јајца
80 ден.
Додаток
Лут сос
30 ден.
Додаток
Сирење
150 ден.
Додаток
Пршута
150 ден.
Додаток
Пијалоци
Coca Cola
100 ден.
(1.25л.)
Негазирана вода
40 ден.
(0.33мл.)
Ice Tea (Fuzetea)
60 ден.
(0.5 мл.)
Coca Cola
60 ден.
(0.25 мл.)
Coca Cola - Zero
60 ден.
(0.25 мл.)
Fanta - Orange
60 ден.
(0.25 мл.)
Fanta - Shokata
60 ден.
(0.25 мл.)
Sprite
60 ден.
(0.25 мл.)
Schweppes
60 ден.
(0.25 мл.)
Schweppes - Tonic
60 ден.
(0.25 мл.)
Schweppes - Tangerine
60 ден.
(0.25 мл.)