Во моментов сме затворени, ве очекуваме од 10:00 ч.

Специјална понуда
5 затворени пици
540 ден.
Напишете забелешка кои типови на затворени пици ги сакате
3 средни пици
580 ден.
Напишете забелешка кои типови на пици ги сакате (не важи за Кватро формаџи, Пица 5 и Пармиџиана)
3 фамилијарни пици
950 ден.
Напишете забелешка кои типови на пици ги сакате (не важи за Кватро формаџи, Пица 5 и Пармиџиана)
Пастрмајлии и сендвичи
Штипска пастрмјалија (средна)
180 ден.
свинско месо
Штипска пастрмајлија (голема)
230 ден.
свинско месо
Велешка пастрмајлија (средна)
200 ден.
свинско месо и јајце
Велешка пастрмајлија (голема)
250 ден.
свинско месо и јајце
Пица сендвич со шунка
110 ден.
кечап, кашкавал, шунка
Пица сендвич со кулен
130 ден.
кечап, кашкавал, кулен
Пица сендвич со врат
130 ден.
кечап, кашкавал, врат
Затворена пица
130 ден.
пелат, кашкавал, шунка, печурки
Средни пици
Маргарита - средна
220 ден.
пелат, кашкавал
Пармиџиана - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, пршута, рукола, пармезан
Капричиоза - средна
230 ден.
пелат, кашкавал, шунка, печурки
Фунги - средна
220 ден.
пелат, кашкавал, печурки
Пица 5 - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, пршута, кулен, јајце, павлака
Диавола - средна
230 ден.
пелат, кашкавал, кулен
Калабрезе - средна
220 ден.
пелат, кашкавал, лук
Кватро стаџоне - средна
230 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, кулен
Македонска - средна
230 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сирење, зеленчук
Вегетаријана - средна
230 ден.
пелат, кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук, рукола
Амиго - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, врат, јајце, сирење
Мексикана - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, сланина, пиперка, бибер
Бундес - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сланина
Капрезе - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, домат, рукола
Туна - средна
250 ден.
пелат, кашкавал, туна
Посна пица - средна
220 ден.
посно тесто, пелат, посен кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук
Везувио - средна
220 ден.
пелат, кашкавал, шунка
Кватро формаџи - средна
250 ден.
4 вида кашкавал: горгонзола, моцарела, рокфорд, пармезан
Олива - средна
220 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, маслинки
Пица со пилешки стек - средна
240 ден.
пелат, кашкавал, пилешки стек, печурки
Фамилијарни пици
Маргарита - фамилијарна
320 ден.
пелат, кашкавал
Пармиџиана - фамилијарна
450 ден.
пелат, кашкавал, пршута, рукола, пармезан
Капричиоза - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, шунка, печурки
Фунги - фамилијарна
340 ден.
пелат, кашкавал, печурки
Пица 5 - фамилијарна
450 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, пршута, кулен, јајце, павлака
Диавола - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, кулен
Калабрезе - фамилијарна
330 ден.
пелат, кашкавал, лук
Кватро стаџоне - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, печеница, кулен
Македонска - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сирење, зеленчук
Вегетаријана - фамилијарна
350 ден.
пелат, кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук, рукола
Амиго - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, врат, јајце, сирење
Мексикана - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, сланина, пиперка, бибер
Бундес - фамилијарна
370 ден.
пелат, кашкавал, печурки, шунка, сланина
Капрезе - фамилијарна
360 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, домат, рукола
Туна - фамилијарна
370 ден.
пелат, кашкавал, туна
Посна пица - фамилијарна
340 ден.
посно тесто, пелат, посен кашкавал, печурки, маслинки, зеленчук
Везувио - фамилијарна
340 ден.
пелат, кашкавал, шунка
Кватро формаџи - фамилијарна
450 ден.
4 вида кашкавал: горгонзола, моцарела, рокфорд, пармезан
Олива - фамилијарна
340 ден.
пелат, кашкавал, моцарела, маслинки
Пица со пилешки стек - фамилијарна
370 ден.
пелат, кашкавал, пилешки стек, печурки