Зачинета паста
Зачинета паста Лимончело
120 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Зачинета паста Помодоро
150 ден.
5 вида на домати
Зачинета паста Вргањ
150 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Зачинета паста Нутмет
135 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Зачинета паста Bacon and Rocket
145 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Зачинета паста Bitter and sweet pollo
140 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Зачинета паста Кари поло
130 ден.
кари паста, пилешко месо
Зачинета паста Салса
140 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Зачинета паста Поло фунги
135 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Зачинета Паста салата
120 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Зачинета паста Beef ragu sos
185 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Зачинета паста Bolognese
170 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Зачинета паста со домашно Pesto
200 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Зачинета паста Silk & smooth
120 ден.
путер, неутрална павлака
Зачинета паста Parmigiano sos
150 ден.
путер, пармезан
Зачинета паста Aglio & olio
150 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Зачинета паста Тиква
150 ден.
тиква со зачини
Чили паста
Чили паста Лимончело
110 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Чили паста Помодоро
140 ден.
5 вида на домати
Чили паста Вргањ
140 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Чили паста Нутмет
125 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Чили паста Bacon and Rocket
135 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Чили паста Bitter and sweet pollo
130 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Чили паста Кари поло
120 ден.
кари паста, пилешко месо
Чили паста Салса
130 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Чили паста Поло фунги
125 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Чили Паста салата
110 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Чили паста Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Чили паста Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Чили паста со домашно Pesto
190 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Чили паста Silk & smooth
110 ден.
путер, неутрална павлака
Чили паста Parmigiano sos
140 ден.
путер, пармезан
Чили паста Aglio & olio
140 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Чили паста Тиква
140 ден.
тиква со зачини
Интегрална паста
Интегрална паста Лимончело
110 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Интегрална паста Помодоро
140 ден.
5 вида на домати
Интегрална паста Вргањ
140 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Интегрална паста Нутмет
125 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Интегрална паста Bacon and Rocket
135 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Интегрална паста Bitter and sweet pollo
130 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Интегрална паста Кари поло
120 ден.
кари паста, пилешко месо
Интегрална паста Салса
130 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Интегрална паста Поло фунги
125 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Интегрална паста салата
110 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Интегрална паста Beef ragu sos
175 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Интегрална паста Bolognese
160 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Интегрална паста со домашно Pesto
190 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Интегрална паста Silk & smooth
110 ден.
путер, неутрална павлака
Интегрална паста Parmigiano sos
140 ден.
путер, пармезан
Интегрална паста Aglio & olio
140 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Интегрална паста Тиква
140 ден.
тиква со зачини
Равиоли со моцарела и маслинка
Равиоли со моцарела и маслинка Лимончело
175 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Помодоро
205 ден.
5 вида на домати
Равиоли со моцарела и маслинка Вргањ
205 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Нутмет
190 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Равиоли со моцарела и маслинка Bacon and Rocket
200 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Равиоли со моцарела и маслинка Bitter and sweet pollo
195 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Кари поло
185 ден.
кари паста, пилешко месо
Равиоли со моцарела и маслинка Салса
195 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Равиоли со моцарела и маслинка Поло фунги
190 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка салата
175 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Равиоли со моцарела и маслинка Beef ragu sos
240 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Равиоли со моцарела и маслинка Bolognese
225 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Равиоли со моцарела и маслинка со домашно Pesto
255 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Равиоли со моцарела и маслинка Silk & smooth
175 ден.
путер, неутрална павлака
Равиоли со моцарела и маслинка Parmigiano sos
205 ден.
путер, пармезан
Равиоли со моцарела и маслинка Aglio & olio
205 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Равиоли со моцарела и маслинка Тиква
205 ден.
тиква со зачини
Равиоли со печурки и пармезан
Равиоли со печурки и пармезан Лимончело
175 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Помодоро
205 ден.
5 вида на домати
Равиоли со печурки и пармезан Вргањ
205 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Нутмет
190 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Равиоли со печурки и пармезан Bacon and Rocket
200 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Равиоли со печурки и пармезан Bitter and sweet pollo
195 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Кари поло
185 ден.
кари паста, пилешко месо
Равиоли со печурки и пармезан Салса
195 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Равиоли со печурки и пармезан Поло фунги
190 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан салата
175 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Равиоли со печурки и пармезан Beef ragu sos
240 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Равиоли со печурки и пармезан Bolognese
225 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Равиоли со печурки и пармезан со домашно Pesto
255 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Равиоли со печурки и пармезан Silk & smooth
175 ден.
путер, неутрална павлака
Равиоли со печурки и пармезан Parmigiano sos
205 ден.
путер, пармезан
Равиоли со печурки и пармезан Aglio & olio
205 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Равиоли со печурки и пармезан Тиква
205 ден.
тиква со зачини
Регулар паста
Регулар паста Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Регулар паста Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Регулар паста Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Регулар паста Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Регулар паста Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Регулар паста Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Регулар паста Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Регулар паста Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Регулар паста Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Регулар Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Регулар паста Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Регулар паста Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Регулар паста со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Регулар паста Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Регулар паста Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Регулар паста Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Регулар паста Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Лингвини Паста
Лингвини Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Лингвини Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Лингвини Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Лингивни Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Лингвини Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Лингвини Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Лингвини Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Лингвини Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Лингвини Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Лингвини Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Лингвини Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Лингвини Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Лингвини со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Лингвини Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Лингвини Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Лингвини Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Лингвини Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Мини Канелони
Мини Канелони Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Мини Канелони Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Мини Канелони Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Мини Канелони Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Мини Канелони Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Мини Канелони Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Мини Канелони Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Мини Канелони Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Мини Канелони Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Мини Канелони Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло)
Мини Канелони Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Мини Канелони Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Мини Канелони со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, паремзан, маслиново
Мини Канелони Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Мини Канелони Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Мини Канелони Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Мини Канелони Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Мини биголи
Мини биголи Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Мини биголи Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Мини биголи Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Мини биголи Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Мини биголи Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Мини биголи Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Мини биголи Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Мини биголи Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Мини биголи Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Мини биголи Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Мини биголи Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Мини биголи Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Мини биголи со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармезан, маслиново
Мини биголи Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Мини биголи Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Мини биголи Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос, маслиново
Мини биголи Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Фусили
Фусили Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Фусили Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Фусили Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Фусили Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Фусили Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Фусили Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Фусили Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Фусили Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Фусили Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Фусили Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Фусили Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Фусили Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Фусили со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Фусили Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Фусили Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Фусили Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Фусили Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Биголи
Биголи Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Биголи Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Биголи Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Биголи Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Биголи Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Биголи Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Биголи Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Биголи Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Биголи Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Биголи Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Биголи Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Биголи Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Биголи со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Биголи Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Биголи Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Биголи Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Биголи Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Макарони
Макарони Лимончело
95 ден.
Лимонов сок, неутрална павлака
Макарони Помодоро
125 ден.
5 вида на домати
Макарони Вргањ
125 ден.
вргањ печурка, неутрална павлака
Макарони Нутмет
110 ден.
мускатно оревче, неутрална павлака, печурки
Макарони Bacon and Rocket
120 ден.
сланина димена на дрва, неутрална павлака, рукола
Макарони Bitter and sweet pollo
115 ден.
мед и сенф, пилешко месо, неутрална павлака
Макарони Кари поло
105 ден.
кари паста, пилешко месо
Макарони Салса
115 ден.
домашна салца, моцарела, печурки
Макарони Поло фунги
110 ден.
пилешко месо/пилешки гради, печурки, неутрална павлака
Макарони Паста салата
95 ден.
шери домати, краставица, моцарела, маслиново масло
Макарони Beef ragu sos
160 ден.
зеленчук, јунешко месо на конци
Макарони Bolognese
145 ден.
мелено јунешко месо, домашна салца
Макарони со домашно Pesto
175 ден.
босилек, пињоли, пармeзан, маслиново
Макарони Silk & smooth
95 ден.
путер, неутрална павлака
Макарони Parmigiano sos
125 ден.
путер, пармезан
Макарони Aglio & olio
125 ден.
лук, пеперони, магдонос,маслиново
Макарони Тиква
125 ден.
тиква со зачини
Чоко Паста
Чоко Паста со Карамел сос
130 ден.
Чоко Паста со мед, ореви, вишни
150 ден.
Чоко Паста со шеќер, ореви, вишни
150 ден.
Чоко Паста со сос од тиква
140 ден.
(тиква, ванила, цимет)
Чоко Паста Хот коко (топло чоколадо, млеко)
140 ден.
(топло чоколадо, млеко)
Свежи тестенини од дурум пченица (1 кг.)
Регулар паста 1кг.
200 ден.
Зачинета паста 1кг
280 ден.
Чили паста 1кг
240 ден.
Чоко паста 1кг.
250 ден.
Равиоли (полнети со моцарела и маслинка) 1кг.
500 ден.
Равиоли (полнети со печурки и пармезан) 1кг.
500 ден.
Интегрална паста 1кг.
250 ден.