Grouper.mk

Искористување на ваучер за туризам преку Grouper.mk

Средствата од вашиот ваучер ги валоризира Grouper, вие само е потребно да го испратите. Доколку резервацијата ја надминува сумата на ваучерот потребно е да се направи доплата

Направете предрезервација во хотелот/вилата, пополнете ја формата и ќе ве контактира нашиот тим за корисничка поддршка.

Прегледајте ги зделките на следниов линк:
https://grouper.mk/destinacija-makedonija

Доколку ви треба асистенција при предрезервацијата, контактирајте нé на 023299444 / 023299444 или [email protected]

*Ваучерот за туризам може исклучиво да го користи лицето на чиешто име гласи ваучерот и истиот не може да биде предаден на користење на трето лице.

*Ваучерот се користи од страна на носителот на ваучерот НАДВОР ОД МЕСТОТО НА ЖИВЕЕЊЕ на лицето на чиешто име гласи ваучерот.

*Доколку цената на сместувањето ја надминува цената на ваучерот за туризам (6000 ден) корисникот треба да направи доплата преку купување на купони од соодветната зделка зависно бројот на ноќевања и вредноста или со уплата на уплатница на Grouper.

*Доколку не се искористи полната сума на ваучерот не се враќа кусур.

(*Личната карта се приложува согласно договорот за користење на ваучерот за туризам според назнаката и потребите на Министерство за економија)

Се согласувам со општите услови за патување на агенциите членки на СКТМ и Условите на конкретната понуда од сместувачкиот објект или давател на туристички услуги на Grouper.mk.

Јас лично сум носител на ваучерот и лично ќе го користам истиот во периодот и сместувачкиот капацитет кој го имам наведено погоре во формата.