Grouper.mk
види ги сите
Атлас Центар

58% преглед вратен прешлен + масажа

1,800 ден. 750 ден.
Voyager Touristic Service

BB ноќевање во Хотел Палма Нова 4* - Тирана

1,100 ден.
Апартмани Колевски

47% ноќевање за 2 или 4 лица, Скопје (01.10-15.11.2020)

28 купени
1,860 ден. 990 ден.
Hotel & Spa Arena

53% ВВ/HB ноќевање за 2 лица + СПА, Попова Шапка (Јули- Окт)

133 купени
3,600 ден. 1,800 ден.
Ceres

До 43% промена на пневматици

5 купени
1,200 ден. 690 ден.
Sherpa Horse riding - Коњички клуб

До 61% тура со јавање коњи на Галичник

1640 купени
3,000 ден. 1,175 ден.
Mia’s Favorite Hotel

20% BB ноќевање + СПА, Маврово (06.10 - 30.11.2020)

3,038 ден. 2,582 ден.
Sante Plus Group

60% рутински ултрасонографски преглед во бременост

9 купени
2,500 ден. 990 ден.
Sante Plus Group - Дерматологија

50% дерматолошки пакет

6 купени
1,600 ден. 800 ден.
Вип Хотел

До 36% BB ноќевање, Берово (16.10 - 28.12.2020)

10 купени
1,150 ден. 800 ден.
Маива Хотел & Спа

28% ВB ноќевање за 2 лица + СПА (13.10-31.10.2020)

8 купени
3,200 ден. 2,290 ден.
Goethe Sprachschule

97% онлајн курс по германски јазик

1663 купени
18,409 ден. 599 ден.
Хотел Радика 5*

17% BB ноќевање - Хотел Радика 5*, Маврово (Октомври)

238 купени
2,418 ден. 1,999 ден.
ПЗУ Дерма Медика

68% скрининг на сите бенки (дерматоскопија)

23 купени
2,000 ден. 650 ден.
ID Beauty Studio

72% шишање + фенирање + третман за коса со ампула

14 купени
1,400 ден. 390 ден.
Интер Оптик

50% очен оптометриски преглед

40 купени
300 ден. 149 ден.

популарни категории

Дестинација Македонија

Најпопуларната кампања е во тек. Види ги сите зделки од сите дестинации во Македонија овде.

Актуелни производи
Популарни категории
Останати категории
Актуелни продавници
види ги сите
Online jazici

Биди во тек со Grouper новостите.

Биди прв што ќе ги дознае новите информации, попусти и промоции

.