НОВО! Grouper.mk - Online Restaurants & Bars

Нарачајте ја онлајн вашата храна и пијалок брзо и лесно со бесплатна достава или директно преземање од локалот.

На понуда се мениата на следните ресторани..

Сите ресторани

  • Експрес достава на храна и пијалоци
  • Бесконтактна достава
  • Важи за Скопје